Ungdomskajak

Ungdomskajak 2021 (12-17 år)

Der er opstart for nye ungdomsroere i kajak i Odder Svømmehal søndag den 9. maj 2021 kl. 14-16 (gamle kajakroere deltager også). Her skal man vise, at man kan svømme 200m (uden tidskrav). Efterfølgende prøver man at ro i en kajak i svømmehallen. Her prøves de basale kajak-ting så som ind- og udstigning, ro, bremse, dreje, vælte og blive reddet op igen mv.

 

Den 3. maj starter de erfarne roer op på Solbjerg Sø og den 10. maj starter de nye på søen.

 

Der er intromøde for de nye mandag den 3. maj. kl. 16:45. Her vil vi snakke om kajakpåklædning, udstyr, træning, foreløbig program for året mv.

 

Der er træning hver mandag fra kl. 17:00, hvor vi mødes ved Solbjerg Søsport. Vi går på vandet kl. ca. 17:15 og er normalt færdige kl. 18:45.

 

Kajaksæsonen løber typisk til ultimo september / primo oktober (alt efter vejret). Ud over ugentlige træninger med balanceøvelser-/lege, teknik- og intervaltræning mv, tager vi også på kajakture andre steder hen og deltager evt. i Paddle Battle Cup. Indimellem er der fællesspisning efter kajakroning. Det sociale blandt roerne prioriteres høj.

Hen over efteråret, vinteren og foråret (hvor der ikke roes kajak) har vi en ca. månedlig aktivitet, hvor vi mødes og har det sjovt sammen.

 

Al kajakroning vil ske med redningsvest. Klubben stiller kajakker, pagaj og redningsvest til rådighed.

 

Vi har vores egen lukkede side på Facebook (U18 Kajak Solbjerg), hvor der løbende lægges ting op.

 

Vi er tre trænere, og der vil desuden være forskellige hjælpetrænere, som vil blive involveret på ad hoc basis efter behov.

Anne Bøgh Fangel
Instruktør

Tlf. 22255322

Kenneth Kronow
Instruktør

Tlf. 28761400

Stinne Adler Wexel
Instruktør

Tlf. 21645854