Sejlsport

Optimist træning starter torsdag 7. maj kl 17:00

Her er der officiel informationer om sejlsport i Solbjerg Søsport.

Det anbefales at i også melder jer til facebook grupperne "Solbjergoptimisterne" og "Solbjerg Søsport", hvor der også er meget information.

Optimistjollen er verdens mest populære jolle. Det er den jolle alle sejlere starter i som børn.

Børn lærer selvstændighed og grundliggende sejlads i optimistjolle og lærer fra vores dejllige trænere.
Unge øver samarbejde i 2-personers Feva jolle. Eller sejler solo i en Laserjolle.

Hos os underviser Clea og Christian børn mellem 9-14 år i at mestre jollen.

Træningsforløb - Torsdage kl. 17 - 20

Vi starter 1. torsdag efter påske kl 17:00. I 2020 starter vi torsdag den 7. maj.

Første gang pakker vi jollerne ud af vinterhi. Hvert barn får tildelt sin egen jolle, vi vasker dem og rigger dem til. Her lærer man om hvilke dele en optimistjolle består af, tilrigning og håndtering af grej.

Herefter foregår træningen som kombineret teori og praksis ved Søsporten (Søvangsvej 1c, 8355 Solbjerg). Børnene møder op hver torsdag kl 17:00 uanset vejret. Nogle dage er vejret ikke til at tage på vandet, så lærer børnene teori i klubhuset og hygger.

Der har ofte været fællesspisning i klubhuset efter sejladsen. Det er forældre der organisere det. Famillie er velkommen.

Forældre hjælp

Når dit barn sejler i Solbjerg Søsport, skal du hjælpe lidt til. Under træningen kan det bla. være madlavning til fællesspisning, slå græs på arealet, hjælp med til-/af-rigning og lave kaffe. Der er også brug for forældres hjælp hvis optimisterne skal til stævne, når vi holder fest eller den årlige tur til Stilling.

Torsdag kl 17:00 til 20:00

Vi har noget som man sjældent ser i sejlklubber. Vi har en hold med voksne nybegyndere. Det er alle aldersklasser og alle erfaringsniveauer. Det er virkeligt hyggeligt og trænerne giver tips til bedre sejlads... eller færre kæntringer!

Vi sejler hovedsageligt i Laserjolle

Det er super hyggeligt.

Hver Torsdag fra kl 17 - 20 træner voksne, unge og børn samtidigt.

Optimistjolle fakta

Firkant

Laserjolle fakta

Olympisk jolle Klubben har 2 joller. De fleste har deres egen jolle. Virkelig simple jolle