Stand Up Paddle

Stand Up Paddle er helt nyopstartet (juni 2021).

Som SUP medlem skal du bedbringe dit eget board og kan IKKE opbevare det i søsportren.

Du får adgang til søsportens faciliteter. Nøgledepositum (100kr) er inkluderet i 2021 kontingentet (500kr)

Hvis du bare vil sætte ud fra Solbjerg Søsports bro, men ikke har brug for pumpe og andre faciliteter er du velkommen til det uden at være medlem.

Men som alle andre der færdes ved søsporten viser man hensyn overfor de aktive medlemmer der dyrker deres sport. Og man giver en hånd med fx. at tømme skraldespanden, samle affald andre har glemt eller fjern lidt ukrudt.

Søsporten ser gerne SUP udvikle sig og bygger et sted til opbevaring af boards og organisere begynderkursus.

Vi har 2 SUP boards i klubben, som interesserede kan prøve for at se om Stand Up Paddle er sjovt... inden de køber deres eget.
All klubbens medlemmer må bruge de to sort/hvide SUP boards så meget de vil.